Vi åpner i oktober 2021

mandag, september 13, 2021

EN STOR TAKK TIL ALLE VÅRE BRUKERE

Først og fremst vil vi takke alle våre brukere i 2020/2021 for deres lojalitet, positivitet og engasjement.
Uten dere hadde det vært umulig for oss å åpne senteret igjen, med ny glød og energi. Vi jobber for at golfsenteret skal bli og være et naturlig og hyggelig samlingspunkt for alle golfere i alle aldre på vinterstid.
Mange har spurt hvordan det har gått i pandemi tiden, og som vi har svart, så har det gått greit. Det kunne gått mye bedre, men også mye verre. Uten dere hadde det absolutt ikke gått i det hele tatt.

SESONGEN 2021/2022.

Vi har planer om å åpne dørene i løpet av oktober, men vi kan ikke komme med noen dato akkurat nå, da lokalene vil være en byggeplass i en periode fremover.
Vi kan ikke åpne opp i en byggeperiode, og ber om forståelse for det. Vi kommer tilbake med en mer eksakt dato på et senere tidspunkt.

PLANER FOR VINTEREN

Vi ønsker at golfsenteret skal utvikles til det beste for våre brukere og golfspillere i regionen. Vi har allerede startet med noen oppgraderinger og jobber med å få til flere oppgraderinger av simulatorene i løpet av vinteren.

TURNERINGER

Ja, vi har planer om å arrangere ulike type turneringer.
- Seniorgolf
- Helgeturnering
- Bedriftsturnering
og kanskje også enda flere turneringer/aktiviteter som går over hele sesongen eller i perioder.
Vi vet at vi ikke har kunnet avslutte eller holde turneringer de siste årene, men håper på forståelse for dette pga pandemien som har satt en stopper for denne aktiviteten og aktivitet i senteret generelt sett.

VI ØNSKER ALLE GOLFERE HJERTLIG VELKOMMEN TIL OSS NÅR DØRENE ÅPNES FOR VINTERSESONGEN 2021/2022.